Сьогодні у Кропивницькому Макс Кідрук презентує свою нову книгу

© mi100.info

Сьогодні, 6 листопада, о 19:00 у Креативному ІТ-просторі KOWO у Кропивницькому відбудеться презентація книги українського письменника Макса Кідрука “Де немає Бога”. Вартість вхідного квитка становить 80 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Люди — соціальні істоти. Існування суспільства неможливе без співпраці, розуміння та дотримання справедливості. Та чи існує це все поза соціумом, коли людина опиняється на межі життя та смерті?

Доведена до відчаю українка з великою сумою грошей, яка ігнорує дзвінки від чоловіка. Росіянин-пілот, який намагається приборкати аерофобію після загибелі коханки в катастрофі рейсу MH17. Найвідоміший політик Баварії на пікові кар’єри, який ненавидить свою роботу. Гравець американської Національної футбольної ліги, життя якого розвалилося після одного невдалого розіграшу. Таємний папський кардинал, який прямує до країни, де офіційно не існує Католицької церкви… Незнайомці з різними долями. Єдине спільне для них — рейс 341, і він веде до найбільшого випробування у їхньому житті.

“Де немає Бога” — новий роман Кідрука— спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога”, пишуть про книгу на сайті kasa.in.ua.

Придбати квитки можна за посиланням.

Адреса: провулок Василівський, 10, 5 поверх.

Довідка за телефоном: +38 095 624 84 32

6760ebe2ae9e823a927ca8429d4842a6.jpg

Макс Кідрук – український письменник, мандрівник і популяризатор науки. Автор книжок «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», дилогії «Бот», а також роману «Зазирни у мої сни», який увійшов до короткого списку премії «Книга року ВВС 2016».

Нагадаємо, у листопаді 2016 року Макс Кідрук презентував у Кропивницькому книгу “Зазирни у мої сни” – роман у жанрі містичного технотрилера, виданий у вересні 2016 року та презентований на Форумі видавців. Книга з оригінальним сюжетом стала третьою в серії технотрилерів письменника. До цього світ вже побачили ще дві книги жанру: “Бот” та “Бот: Ґуаякільський парадокс”.

У 2017 році у Кропивницькому Макс Кідрук презентував свій роман “Не озирайся і мовчи”. Письменник проводив зустріч у формі лекції, в якій розповідав про речі, які стосуються його книги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар