Сьогодні Жадан і “Лінія Маннергейма” виступлять у Кропивницькому

Лінія Маннергейма запрошує кропивничан до АРТ КАФЕ “Берлога”, 31 березня, о 19:00 на презентацію дебютної програми харківського гурту.

Відеозвернення оприлюднив один із учасників гурту Evgeny Turchinov у пабліку події Лінія Маннергейма у Кропивницькому.

Проект “Лінія Маннергейма” розпочали Олег Каданов (гурт “Оркестр Че”), Євген Турчинов (“Собаки в космосі”) і Сергій Жадан. Вони зараз напрацьовують новий матеріал і в Тернополі фактично відбувся дебют цього проекту. Це якісно інший матеріал, ніж був із гуртом “Собаки в космосі”.

Читайте також: Що таке “Лінія Маннергейма”

Квитки уже надійшли в продаж – їх можна придбати за телефоном 050 033 9308 та за посиланням.

Нагадаємо, із мистецького фестивалю “Ї”, який проходив улітку, організатор концерту Олександр Ратушняк привіз відеозапрошення для кропивничан.

© youtube: Лінія Маннергейма

Нагадаємо, гостро-соціальний ска-панк проект “Жадан і Собаки” у грудні виступив у Кропивницькому в рамках ювілейного всеукраїнського туру, присвяченого 10-й річниці творчої діяльності гурту. Під час двогодинного виступу музиканти тішили публіку як новинками, так і геть старими піснями із перших записів, аби прихильники мали можливість прослідкувати яскравий десятилітній шлях харківських панків.

Окрім того, напередодні відбулася зустріч із українським поетом, прозаїком та перекладачем Сергієм Жаданом. Перед концертом гурту “Жадан і Собаки в космосі” автор привіз у Кропивницький свою книгу «Інтернат». Під час зустрічі письменник розповів, що радить їхати у Кропивницький колегам-письменникам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар