У Помічну завітав Голос Майдану Володимир Гонський

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Facebook

Минулого тижня у Помічну на Кіровоградщині завітав публіцист, співак, заслужений діяч мистецтв України, Голос Майдану Володимир Гонський.

Про це на своїй сторінці у Facebook начальник управління освіти Помічнянської міськради Ніна Семашко, інформує Перша електронна.

“А Помічна продовжує приймати цікавих, неординарних людей, талановитих та сповнених любові до України. 23 лютого на запрошення Помічнянського міського голови до нас завітав легендарний Голос Майдану, науковець, викладач, публіцист, політик, співак, заслужений діяч мистецтв України Володимир Гонський. В ці лютневі дні, коли вся України вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні, пан Володимир нагадав нам про ті страшні події вже чотирирічної давнини, про Героїв, які віддали життя і яких маємо бути гідні, про Героїв українсько-російської війни, тих, хто поруч з нами, і тих, які охороняють нас з небес, про одвічну боротьбу українства з московською ордою, про подвиги і великі перемоги, і про Пам’ять, яка оздоровлює націю, і про пісню, що сцілює рани і кличе до боротьби…Дякуємо за непросту, але важливу розмову, вже читаємо книгу “Людина і нація.Час воїнів”, – написала Ніна Семашко.

Довідково: Володимир Васильович Гонський (нар. 24 січня 1966, с. Голинь, Калуський район, Івано-Франківська область) — український громадсько-політичний діяч, науковець, публіцист, бард, ведучий найбільших патріотичних протестних акцій, зокрема Мовного майдану, Євромайдану, заслужений діяч мистецтв України.

Викладав психолого-педагогічні дисципліни у Національному університеті імені Тараса Шевченка та інших київських вузах. Тренер-викладач політтехнологічних студій Міжнародного республіканського інституту (США).

Автор понад ста наукових та публіцистичних праць на теми патріотичного виховання, мовознавства, соціофілософії, політичних процесів, історії геноциду українського народу, його визвольної боротьби.

З 2010 року провів понад 800 виступів, патріотичних бесід-концертів для учнів, студентів, інтелігенції, воїнів, переселенців, закордонних українців, під час яких подарував понад 20 тисяч своїх та інших патріотичних книг. Постійно дописує для сайту Українська правда.

У 2011 р. скорочений варіант книги «Людина і нація. Час воїнів» на Першому Міжнародному конкурсі українських письменників «Козацька балачка» був визнаний найкращим твором, що пропагує національну ідею, пробуджує національну гідність та свідомість

Поширити:

Залишити коментар:

коментар