16-річна кропивничанка презентувала одяг на Тижні моди у Мілані

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Минулого тижня 16-річна кропивничанка Катерина Ніколаєнко взяла участь у Milan Fashion Week. Дівчина презентувала одяг молодого дизайнера Сергія Гринько, засновника бренду “Grinko”.

Директор кропивницької модельної агенції “Mix Models” Олена Рудковська розповіла Першій електронній газеті, що їхня учениця уже кілька тижнів працює у італійській агенції Main Models. Міланський тиждень моди – це перша робота Катерини в Італії.

“Milan Fashion Week – це третій за датою тиждень моди з “Великої четвірки” (Нью-Йорк, Лондон, Париж). Міланський тиждень моди, як і сама Італія, славиться багатством і розкішшю. Захід проходить під керівництвом Національної палати моди Італії: жіночі колекції – в лютому і вересні, а чоловічі – в січні і червні. Ми пишаємось успіхами нашої учениці”, – розповіла Олена Рудковська.

Grinko – один з найперспективніших молодих дизайнерів на думку Національної палати італійської моди Camera Nazionale della Moda Italiana. Серед клієнтів бренду – Леді Гага, Кімберлі Уайатт, Вікторія Модеста, Палома Фейт.

Нагадаємо, декілька тижнів кропивницька школярка Анастасія Яриш працює за контрактом у південнокорейській модельній агенції. Дівчина уже знялася для реклам відомих брендів, зокрема, цукерок Chupa Chups і спортивного одягу Fila.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар