У Кропивницькому в’яжуть шлейф для космічного кота

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 22 лютого, у креативному ІТ-просторі KOWO вже втретє відбувся в’язальний хакатон. Там усі бажаючі мали змогу долучитися до в’язання шлейф для Нян-кота (Nyan Cat) – це анімешний кіт, який має тіло печива, що летить в космосі і залишає за собою шлейф з веселки.

Організатори мають на меті зв’язати кольоровий шлейф, що складатиме 16 метрів, який в подальшому буде прикрасою їхнього центру.

“Ми хочемо, щоб якомога більше людей долучились до в’язання і зробили свій вклад. Тим паче, існує така думка, що програмісти – це лише комп’ютер і все, тому, як не дивно, під час першого хакатону ми змусили наших програмістів долучитися до заходу, і вони були останніми, хто пішли”.

Також Тетяна розповіла, що хакатон це марафон, у результаті якого програмісти отримують проект:

“Хакатон – це марафон для програмістів, який триває 2-3 дні. І його результатом є певний проект, який в майбутньому вони можуть розвивати. І тому ми наш захід назвали “В’язальний хакатон”, бо планування є таким, що багато людей в’яжуть, потім їхні зусилля об’єднуються і виходить один цілий проект”.

На сьогодні, довжина шлейфу складає приблизно 2 метрів, тому проект триває.

Як приєднатися читайте тут

Nyan Cat / © digiday.com

DSC_0589

DSC_0590

DSC_0595

DSC_0604

DSC_0609

DSC_0610

DSC_0613

DSC_0617

DSC_0618

Анастасія Третьяк для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар