У Знам’янці відкрили меморіальну дошку на честь загиблого АТОвця

Електровоз, названий ім’ям Дмитра Кісліченка, який був колишнім помічником машиніст /.© Комора.Інфо

У Знам’янці на території локомотивного депо відбулося урочисте відкриття пам’ятної дошки на честь Героя АТО – знам’янчанина Дмитра Валерійовича Кісліченка.

Про це йдеться на сайті знам’янської міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Віддати шану захиснику України прийшли представники міської влади, працівники підприємства, рідні загиблого Героя, військовослужбовці та небайдужі громадяни.

Читайте також: Названий на честь загиблого знам’янського АТОвця електровоз відправився у свій перший рейс

У своєму виступі начальник виробничого підрозділу “Знам’янська дирекція залізничних перевезень” Матвієнко Володимир Васильович зазначив, що немає більшої цінності, ніж жити на вільній українській землі, і з честю та гідністю називати себе українцями, пишатися своєю країною, своїми героями. А справжнього патріота пам’ятати і шанувати як приклад мужності та героїзму.

“Вшанування пам’яті людей, якi віддали своє життя зa нашу державу, – це наш святий обов’язок. I сьогодні відкриття меморіальної дошки нашому землякoвi, героєвi Дмитру Кісліченку, це щира дань справжньому патріоту, який самовіддано вступив до ряду захисників своєї країни, боровся за її суверенітет та цілісність і віддав життя за мир та спокій на рідній землі”, – підкреслила секретар міської ради Наталія Клименко.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблого Героя.

Нагадаємо, 9 червня 2016 року, під Авдіївкою загинув житель Знам’янки, боєць 80-ої Львівської аеромобільної бригади Дмитро Кисличенко. А 11 червня у Знам’янці відбулася траурна церемонія прощання із захисником України. Автомобіль з тілом загиблого знам’янчани зустрічали на в’їзді до міста стоячи на колінах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар