Фотографію кропивничанки відібрали для англомовного путівника

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Світлину кропивничанки Олександри Сухенко відібрали для англомовного путівника “Kyiv by Locals”, який створюють чотири киянки.

“Це було несподівано, особисто для мене можливості публікуватись на сайтах, путівниках, картах-схемах є завжди великим проривом. У цьому я вбачаю сенс фотомистецтва і особистий подальший розвиток у цьому напрямку”, – розповіла Першій електронній Олександра Сухенко.

Kyiv by Locals — це зручний і сучасний англомовний гід українською столицею. Чотири подруги, закохані в місто, у якому вони виросли, зібралися якось за чашкою кави та вирішили створити щось, що б віддзеркалювало їхню любов до карт, фотографії, історії та головне – до міста Київ. Ілюстративним наповненням першого видання Kyivbylocals стали знімки користувачів соціальної мережі Instagram.

“Я цікавлюсь креативними  втіленнями звичайних туристичних карт, тому помітила цей новостворений київський путівник у мережі. Вони дуже правильно вибудовують стратегію створення картографічного матеріалу – зацікавити туриста корисними рекомендаціями місцевих, художніми ілюстраціями та креативними фотографіями”, – каже кропивничанка.

© Deskgram

Олександра розповідає, що коли побачила конкурс фотографій для цього путівника – відразу вирішила спробувати:

“Вони проводять конкурс, обирають кращих, і таким чином дають можливість фотографам-аматорам бути надрукованими у своєму виданні. Саме тому я вирішила спробувати, адже у Києві буваю часто та постійно публікую світлини у своєму тревел-блозі. Одна зі світлин сподобалась творцям проекту, де зображено легендарний київський трамвайчик у Пущі-Водиці”.

© Олександра Сухенко

Нагадаємо, нещодавно Перша електронна публікувала частину робіт Олександри Сухенко – фотопрогулянка річками Центральної України.

Крім того, у власному блозі Олександра опублікувала фотографії та розповідь про меморіал у селі Карлівка Кіровоградського району. До речі, на території України існує лише 5 меморіальних поховань німецьких солдатів, які загинули під час Другої світової війни.

Також Олександра брала участь у підготовці карти-схеми «Височинне Поінгулля та його цікаві місця», зокрема, її фотороботи виставлялися під час презентацій карти.

Як вести свій Instagram, як зробити якісне фото та в якій програмі його обробляти – цими секретами поділилася зі студентами фотограф Олександра Сухенко. Вона вважає, що на сьогоднішній день у суспільства немає часу читати великі тексти, і не у кожного є вільна хвилина, аби переглянути ваш пост. Але на те, щоб подивитися картинку – багато часу не треба. Детальніше про секрети фотографії від Олександри Сухенко читайте тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар