У Компаніївку завітав Святий Миколай

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями в студентському клубі в Компаніївці відбулася лялькова вистава «Хто у лісі найспритніший», після якої дітлахи отримали подарунки від благодійного фонду “Добротвір”.

Уже доброю традицією в селищі перед новорічними святами стало проведення різноманітних масових заходів для дітей. І одними з найулюбленіших, такими, що особливо тепло сприймаються дітьми, є лялькові вистави.

“Діти початкових класів шкіл Компаніївської селищної ОТГ мали можливість відчути казкову атмосферу, яка панувала під час усього театралізованого дійства. Після вистави всім дітям вручили новорічні подарунки. Діти отримали багато позитивних емоцій. Дякуємо нашому депутату Станіславу Березкіну за святкову програму та подарунки для дітей”, – пишуть на сайті селищної ради Компаніївки.

DSC_0702

DSC_0708

DSC_0712

DSC_0719

DSC_0728

DSC_0731

DSC_0733

DSC_0746

DSC_0763

DSC_0771

DSC_0774

DSC_0777

DSC_0781

DSC_0797

DSC_0691

19 грудня  благодійна акція під назвою «Святий Миколай іде до дітей» відбулася у Бобринці. Окрім того, в обласному театрі ляльок для кропивницьких школярів показали виставу “Айболить та Бармалей”. По закінченню дійства на малечу чекали солодкі подарунки від благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”. П’ятий рік поспіль до новорічних свят діти отримують подарунки у рамках акції “Святий Миколай іде до дітей”, ініційованої народним депутатом України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар