Книги кропивницького журналіста розповсюджують по бібліотеках України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нещодавно вийшов другий том дитячої книги кропивницького журналіста Петра Мельника “Дивовижна подорож Соні й Асі” – цього разу героїні здійснюють кулінарну мандрівку до Давнього Єгипту. Більшу частину тиражу Міністерство культури викупило для розповсюдження по бібліотеках України.

Про це Першій електронній розповів автор книги Петро Мельник.

“Продовження циклу пригод дівчинки Соні і кішки Асі – це серія кулінарна казка, як і попередня книжка. Загальний тираж – 5 000 примірників. А видавництво “Імекс-ЛТД”, яке взялося за видання цих книг, виграло конкурс, і Міністерство культури викупило обидва томи для розповсюдження на теренах України. На скільки я знаю, це бібліотеки і, можливо, навчальні заклади”, – розповів Петро Мельник.

За словами письменника, наразі він працює над третім томом кулінарної подорожі – тепер автор відправить Соню й Асю на Козацьку Січ.

“Я дуже вдячний за неперевершені ілюстрації до книги художнику Федору Лагну, за величезну роботу дизайнеру Катерині Кравцовій (Бобровницькій), а за все шикарне якісне дитяче видання – Тамарі Самиляк і всьому колективу “Імекс ЛТД”, – додає Петро Мельник.

copy

i_1_copy

2

image

1

Нагадаємо, видавництво з Кропивницького «Імекс-ЛТД» спеціально до 23 Форуму видавців у Львові готувало дитячу книжку «Дивовижна подорож Соні й Асі до Скандинавії» Петра Мельника з оригінальними ілюстраціями Федора Лагна. Як створювалася ця кулінарна подорож автор розповів під час Форуму видавців. Також книгу презентували в  Музеї історії Києва у “Скандинавську Ніч”.

 Фото: Петро Мельник

 Ольга Ткаченко, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар