Білорусько-українське панк-рок божевілля від BRUTTO: фоторепортаж презентації “Рокi” у Кропивницькому

Минулої неділі, 8 жовтня, відвідувачі нічного клубу “Provocateur” у Кропивницькому потрапили на справжнє панк-рок божевілля – у рамках Всеукраїнського осіннього туру в підтримку нового альбому «Рокi» виступив білорусько-український гурт “BRUTTO”.

Близько півтисячі кропивничан завітали на свято потужного андеґраундного партизанського панк-року. Потужні протестні ритми композицій гурту “BRUTTO” не залишали байдужим нікого – ні татусів, які стрибали з малечею на плечах, ні кремезних хлопців у шортах з татуйованими ногами, які влаштували справжнє божевілля у залі, шаленіючи від пісень своїх, так само кремезних, татуйованих кумирів.

У Кропивницькому “бригада революційного угару та творчого опору” (так музиканти позиціонують себе на офіційному сайті) заспівала композиції зі свого нового альбому “Рокi”, а також із попередніх альбомів “Underdog” і “Родны край”. Крім того, українсько-білоруські панки зіграли добре відомі пісні із репертуару колишнього дітища їхнього лідера Сергія Міхалка “Ляпис Трубецкой” – “Матрешка”, “Рабкор”, “Воины света”, “Капитал” та інші.

В альбом «Рокi» увійшло дванадцять композицій російською, українською, білоруською та англійською мовами. Також в трек-лист музиканти включили дві композиції з репертуару групи «Ляпіс Трубецькой», лідером та ідеологом якої був Сергій Міхалок. Мова йде про пісні «Матрешка» і «Телевизор», оригінальні версії яких входять в студійний альбом 2014 «Матрешка».

Виходу альбому «Рокi» передувала прем’єра кількох синглів. Це композиції «Чорний обеліск», «Середнi вiки» та «Рокi».

  

  

     

 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар