Непритомний кропивничанин лежав у калюжі крові, доки його не знайшли патрульні

Учора, 9 жовтня, близько 18:00, патрульний екіпаж помітив людину, яка у непритомному стані лежала на тротуарі в калюжі крові. Інцидент стався біля однієї з громадських зупинок на проспекті Університетському.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульної поліції у Facebook.

Поліцейські викликали медиків та терміново почали надавати потерпілому домедичну допомогу. Довелося перев’язати відкриті рани обличчя, аби зупинити кровотечу.

57-річний чоловік одразу прийшов до тями та назвав своє ім’я і прізвище. Він пояснив інспекторам, що втратив рівновагу, впав та вдарився головою об асфальт. Не пам’ятає чоловік лише одне – скільки часу довелося пролежати на землі, поки його помітили патрульні.

На місце події приїхала карета швидкої медичної допомоги і госпіталізувала чоловіка в обласну лікарню.

Інспектори закликають громадян бути уважнішими та добрішими один до одного. Не проходьте повз людини, що потребує вашої допомоги. І пам’ятайте – вчасно надана допомога – це чиєсь врятоване життя.

Нагадаємо, лейтенант патрульної поліції Микола Пономаренко врятував 23-річну жительку Кропивницького. Молода жінка пішла купатися на одному з місцевих пляжів і не повернулася до компанії, з якою відпочивала. Молоді люди викликали поліцію.

Згодом, у Нацполіції Миколу Пономаренка нагородили у конкурсі «Поліцейський, який мене врятував». Історії про те, як їх врятували поліцейські, люди направляли з усієї країни.

Також кропивницькі патрульні врятували 4-річну дівчинку, яку мати зачинила вдома. Близько 3 години ночі екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що кричить людина і просить допомоги.

Прибувши на вул. Василя Нікітіна екіпаж 0106, до якого входили лейтенант патрульної поліції Сергій Коптєлін та його напарник Дмитро Бойченко, виявивили 4-річну дівчинку, яка знаходилася на відчиненому балконі третього поверху в зачиненій квартирі. Дитина знаходилася сама у квартирі та кричала про допомогу прицьому була роздягнута.

Лейтенант Сергій Коптєлін, перебуваючи на сусідньому балконі будинку, постійно спілкувався з дівчинкою та заспокоював її. У цей час лейтенант Дмитро Бойченко повідомив у ДСНС про необхідність їхньої допомоги, опитав сусідів, які проживають поряд і відібрав пояснення з приводу цієї ситуації. Дівчинку зняли з балкону з допомогою бригади 6 ДСНС.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар