На площі перед міськрадою у Кропивницькому святкують День міста

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 16 вересня, у Кропивницькому відзначається День міста і після ранкової зарядки на площі перед міськрадою розпочалася головна програма святкування. Містян пригощатимуть 263-кілограмовою шарлоткою.

Інформує Перша електронна.

Близько 10-ї години колони Фортечного та Подільського районів з’єдналися на площі перед міською радою, де розпочалися урочистості.

 Під час урочистого мітингу офіційно оголосили про присвоєння звання Почесний громадянин міста Кропивницького видатній плавчині Ользі Свідерській. Відома спортсменка знаходиться зараз в Мексиці на Чемпіонаті світу з плавання серед людей з ураженням опорно-рухового апарату. Першу почесну громадянку Кропивницького нагородять після повернення зі змагань.
 
Також під час урочистостей на площі перед міськвиконкомом відзначили державними нагородами, грамотами та подяками працівників різних галузей міста.

Нагадаємо, святкування Дня міста у Кропивницькому розпочалося із легкоатлетичного та велопробігу.

Після данс-параду та танцювального флешмобу, які стартують невдовзі, у Кропивницькому розпочнеться ряд виставок та хенд-мейдів на різних локаціях. На цікавинки на різний смак будуть по вулиці Дворцовій, Кавалейській. У Ковалівському парку запланована програма для дітей.

Решту подій, які заплановані в Кропивницькому на сьогодні, можна проглянути за посиланням.

Як у Кропивницькому святкуватимуть День міста (ПРОГРАМА)

Сьогодні, 16 вересня, громадський транспорт у Кропивницькому працюватиме поки не закінчаться всі святкові заходи, зокрема, святковий концерт на площі Героїв Майдану. Розпорядження Андрій Райкович озвучив  11 вересня під час апаратної наради у міськраді. Окрім того, у день 263-ї річниці міста водії усіх тролейбусів будуть одягнені у вишиванки. 

У зв’язку зі святковими заходами на честь Дня міста буде ускладнено рух транспорту центральною вулицею. Відрізок вул. Великої Перспективної від вул. Гоголя до Шевченка буде перекритий із 7.00 до 23.00. Крім того, протягом дня декілька разів перекриватимуть рух на інших відрізках центральної вулиці, а також на просп. Винниченка.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар