Фестиваль “Кропивницький” у перший же день зібрав аншлаг

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Виступ харківського квартету у філармонії / Перша електронна газета

Організатори національного мистецького фестивалю “Кропивницький-2017”, який проходить зараз в обласному центрі, не очікували великого ажіотажу у день відкриття. На виступ харківського квартету гітаристів зійшлося втричі більше людей, ніж планувалося.

Про це під час прес-конференції сказала куратор музичної програми фестивалю Любов Морозова. Інформує кореспондент Першої електронної.

“Дуже приємприємно бачити, що кропивничани активно долучитися до відкриття. Ми не очікували, що на початок прийде так багато людей. На виступ харківських гітаристів зійшлося втричі більше глядачів, ніж планувалося, тому довелося доставляти додаткові стільці”, – говорить Любов Морозова.

До того ж, неабиякий аншлаг зібрала вистава “Нація”, за однойменною книгою Марії Матіос, яку представив Івано-Франківський обласний музично-драматичний театр.

Читайте також: Для фестивалю “Кропивницький-2017” місто може прийняти 2 тис. гостей

Поширити:

Залишити коментар:

коментар