У День міста в Помічній влаштували перегони малюків

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями Помічна відсвяткувала свій 149 рік народження. Усі мешканці міста та навколишніх сіл з нетерпінням очікували цього свята, де кожен може знайти  заняття на свій смак. Цьогоріч до уваги гостей свята були як традиційні заходи (нагородження Помічнянською міською радою кращих працівників підприємств, установ, організацій, концерт Міського Палацу культури), так і ті, які проводилися вперше (Перегони малюків – змагання для діток, які ще тільки повзають; безкоштовний татуаж).  Не залишив нікого байдужим показовий  виступ команди  м. Помічна з карате-до – багаторазових  переможців і призерів всеукраїнських  та міжнародних турнірів. Для всіх бажаючих спробувати свою міць і силу  проводилися змагання з арм-реслінгу. Родзинкою свята  став виступ артистів Кіровоградської обласної філармонії, феєрічне дійство подарувало  помічнянцям масу позитивних емоцій, створило неперевершену атмоферу свята.  Виступ Кіровоградської обласної філармонії  став можливим за сприяння Народного депутата України  Станіслава Семеновича Березкіна. 

Розповідається на сайті Помічної.

На радість поціновувачів хенд-мейду  була велика локація з найрізноманітнішими виробами як помічнянських майстринь, так і гостей з Кропивницького, вироби з дерева, глини, солоного тіста, епоксидної смоли, стрічок, бісеру, картини  на батіку,  картини з яєчної шкаралупи, прикраси з коштовного каміння, мило ручної роботи  і т.д,  розмаїття  краси і творчості вражало.   Неординарною подією, спеціально прсвяченою до Дня міста, була  виставка творів  у Міському Палаці культури за придсумками проведення мистецької акції – пленеру “Живописні куточки Помічної”. 22 – 24 червня 2017 року у м. Помічна проходила мистецька акція – пленер.  На території міста працювала група художників, які в своїх творах відобразили помічнянські краєвиди та представили їх на виставці. В пленері взяли участь члени Національної спілки художників України Валерій Давидов, Василь Коваль, Анатолій Кімнатний, художник з смт Новгородка Ігор Вишниченко та Костянтин Титаренко. Акція була присвячена роковинам з дня смерті художника, музиканта Віктора Осипенко (1958-2016), прекрасної, світлої, багатогранної людини.

Дітям можна було розважитися на великій кількості атракціонів, а усіх, хто зголоднів,  пригощали депутати міської ради та волонтери смачним козацьким кулішем.

Родзинкою свята  став виступ артистів Кіровоградської обласної філармонії, феєрічне дійство подарувало  помічнянцям масу позитивних емоцій, створило неперевершену атмоферу свята.  Виступ Кіровоградської обласної філармонії  став можливим за сприяння Народного депутата України  Станіслава Семеновича Березкіна. Виконавчий комітет Помічнянської міської ради висловлює  щиру подяку Станіславу Семеновичу Березкіну за прекрасний подарунок до Дня міста.

Заряд драйву  помічнянці отримали від  виступу кавер-гурту “СУП”. Завершилося дійство святковою   дискотекою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар