Поліція затримала 32-річного кропивничанина, якого підозрюють у крадіжках з магазинів

© lviv.web2ua

У Кропивницькому працівники поліції викрили чоловіка, якого підозрюють у крадіжках з магазинів. 32-річний раніше судимий житель обласного центру скоїв кілька крадіжок із місцевих крамниць. За вчинене йому загрожує до шести років ув’язнення.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградщини.

Уночі зловмисник проникав до приміщень торгівельних закладів, зриваючи замки або розбиваючи вікна. Чоловік викрадав гроші з каси, продукти харчування, алкогольні та тютюнові вироби. В одному з магазинів він заволодів великою кількістю цигарок, чим спричинив власнику кількатисячні збитки. Протягом тижня від рук зловмисника постраждало двоє власників торгівельних закладів. Потерпілі звернулися з відповідними заявами до поліції.

«Провівши низку слідчо-розшукових заходів, правоохоронці викрили крадія, – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – За місцем проживання зловмисника, у ванній кімнаті, поліцейські виявили та вилучили частину речових доказів кримінальних правопорушень, решту товару чоловік продав. Наразі вирішується питання про оголошення злодію підозри у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України».

Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар