Активісти з різних куточків України вчитимуться лідерству на Кіровоградщині (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині на півострові Кременчуцького водосховища, що поблизу села Нагірне Світловодського району, вперше проведуть всеукраїнський освітньо-мотиваційний табір «Крок до лідерства» 22-28 серпня, традиційно присвячений Дню Незалежності. Участь у таборі візьмуть сто молодих активістів з усієї країни. За весь час реалізації табір «Крок до лідерства» був проведений в Холодному Яру, Карпатах, поблизу Говерли, Уніжі, Хмельниччині, біля озера Синевир, інших цікавих місцях України.

Організатор табору – Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація регіональних ініціатив».

«Цьогоріч на таборі зберуться представники молодіжних громадських організацій та активісти, щоб вийти на новий рівень розвитку. Не просто вивчити основи функціонування громадянського суспільства, а засвоїти конкретні інструменти та поділитися досвідом для того, щоб активна частина молодіжного громадського сектору постійно розвивалася і творила зміни навколо себе», – розповів заступник голови Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» Дмитро Бабак.

Основні теми таборового навчання: 

– кризовий менеджмент;

– командотворення;

– конфліктологія;

– шлях громадського діяча від нуля до висот;

– просування соціальних проектів.

Окрім того, планується гра-моделювання до Дня Незалежності та справжній таборовий TEDx. І все це в перемішку з десятками знайомств, запальними ватрами та атмосферою єднання і братерства.

Організаційний внесок з учасника – 350 гривень (кошти підуть на оплату харчування учасників та створення зручних умов на таборі). Вік учасників – від 18 років.

Дедлайн на реєстрацію – 16 серпня. Заповнити анкету можна за посиланням

Посилання на сторінку події у Facebook

Детальна інформація за телефонами: (068) 920-15-99, (066) 796-10-67 (Аліна Тимофєєва, координаторка табору) або (050) 014-72-09, (098) 408-05-80 (Валерія Головачова, головний HR табору).

Довідково: Освітньо-мотиваційний табір «Крок до лідерства»: проводиться керівництвом ВМГО «ФРІ» до Дня Незалежності України та передбачає презентацію найкращих практик громадянського суспільства, посилену освітньо-мотиваційну програму, відвідання знакових для української держави місць, волонтерську працю учасників табору з метою облаштування соціальної інфраструктури цих місць. За весь час реалізації табір «Крок до лідерства» був проведений в Холодному Яру, Карпатах, поблизу Говерли, Уніжі, Хмельниччині, біля озера Синевир, інших цікавих місцях України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар