Кропивницькі патрульні наздоганяли порушника, а стали винуватцями ДТП

У ДТП за участі службового автомобіля патрульної поліції Toyota Prius та автобуса “Богдан” рейсу “Кропивницький – Смоліно”, яка сталася 4 серпня на перехресті просп. Університетський та вул. Попова у Кропивницькому, винен водій службового автомобіля.

Про це Першій електронній повідомили у Патрульній поліції Кропивницького.

Наряд патрульної поліції “102” на вищевказаному перехресті рухався в сторону обласної лікарні в другій смузі для руху транспортних засобів і побачив, як на зустріч з лівої крайньої смуги почав рух автомобіль Dacia Logan, порушивши при цьому вимоги дорожнього знаку 5.18 ПДР України “Напрямок руху по смузі”, і продовжив рух прямо.

Екіпаж поліції помітивши правопорушення включив звуковий сигнал “Сирена”, проблискові маячки червоного та синього кольорів, лівий поворот та почав здійснювати маневр “розворот”. Коли службовий автомобіль почав рух у його ліве заднє крило лівою передньою частиною в’їхав автобус “Богдан”. Як наслідок, обидва транспортних засоби отримали механічні пошкодження, під час ДТП ніхто не постраждав.

У результаті об’єктивного вивчення всіх доказів по справі було встановлено, що винним у вищевказаному ДТП є водій службового автомобіля, так як він почав здійснювати розворот з другої смуги для руху транспортних засобів на дорозі, де наявні три смуги для руху ТЗ, не впевнившись у безпеці вищевказаного маневру.

На водія службового автомобіля було складено протокол за ст.124 КУпАП (“Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів”).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Кропивницькі патрульні наздоганяли порушника, а стали винуватцями ДТП

  1. Как Попова и Университетский пересекаются? И вообщеигле там Попова?
    Думайте, что пишите

Коментарі заборонені.