У Помічній відбувся “Зірковий Олімп”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У м. Помічна  відбувся другий хореографічний фестиваль  “Зірковий Олімп “. В ньому взяли участь 20 хореографічних колективів з м. Кропивницького, с. Нового, м. Новоукраїнки, с. Рівного, м. Гайворон, смт. Вільшанка, смт. Добровеличківка, м. Первомайськ  Миколаївської області, с. Олексіївка  Добровеличківського району, м. Помічна – більше 400 дітей стали учасниками прекрасного  свята танцю.

Пише сайт Помічнянської міськради.

Фестиваль розпочався урочистою ходою колективів від пам’ятника Небесній Сотні до міської площі, де і відбулося відкриття фестивалю. Виступи учасників проходили у Міському Палаці культури. В програмі фестивалю було 56 хореографічних номерів. В залі панувала неймовірна атмосфера, такої захоплюючої феєрії танців різних стилів та напрямів (сучасна, народна, спортивно-бальна хореографія) Помічна ще не бачила.

Серед колективів-учасників було два колективи, яка мають звання народних та сім, що мають звання зразкових. Оскільки, фестиваль носить дружній характер, то усі колективи були нагороджені грамотами, медалями, кубками та солодощами від Помічнянської міської ради. Чотири колективи отримали приз глядацьких симпатій.

На вулиці діти могли поласувати смачним кулішем, який приготували депутати міської ради, а також розважатися на великій кількості атракціонів. Біля Палацу культури, де проходив фестиваль, була представлена виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та майстер-клас з гончарства. Учасники,  організатори, гості, глядачі отримали безліч позитивних емоцій від грандіозного фестивалю “Зірковий Олімп”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар