У Кропивницькому презентують “Комунікативний імідж президента”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

30 травня о 12:40 у філологічному залі наукової бібліотеки відбудеться презентація книги «Комунікативний імідж президента». Автор викладач факультету іноземних мов, кандидат філологічних наук О.О.Чорна.

Повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Монографію присвячено дослідженню феномену комунікативного іміджу глави держави. На матеріалі новітнього політичного дискурсу (2000–2016 рр.) проаналізовано комунікативний імідж Президентів України, США та Росії, визначено домінантні комунікативні ролі, стратегії та інтенції його побудови; схарактеризовано спільні та відмінні риси творення іміджу лідера країни на матеріалі трьох мов; розглянуто трансформацію комунікативного іміджу українського Перезидента протягом цього періоду.

Для мовознавців, студентів філологічних спеціальностей, усіх, хто цікавиться політичною лінгвістикою та новітніми галузями мовознавства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар