Нові знаки на кругових перехрестях у Кропивницькому встановлять до 10 червня

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому нові дорожні знаки, які повинні урегулювати рух автомобілів на перехрестях з круговим рухом будуть встановлені до 10 червня.


Про це під час наради з питань ЖКГ повідомив начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко, передає кореспондент Першої електронної.

За його словами, комісія міської ради з питань безпеки дорожнього руху вже погодила розміщення знаків. Коли буде виготовлена проектна документація, її передадуть кропивницькій філії ДП УМВС України “Інформ-ресурси”, яка виготовить ці знаки.

Як запевнив Віктор Кухаренко, до 10 червня будуть встановлені усі нові знаки на перехрестях з круговим рухом.

Нагадаємо, 28 квітня в Україні вступили в силу зміни до статті 41 Закону України “Про дорожній рух” щодо пріоритетності транспортних засобів, які рухаються по колу. Водії в Україні, зокрема, і в Крoпивницькому, заплуталися, бо дехто чув прo цей закон, а дехто і гадки про ньoго не має.   24 травня у міській раді Кропивницького засідала Комісія з питань безпеки дорожнього руху. Члени комісії погодили зміни до дислокації дорожніх знаків, щоб урегулювати рух автомобілів на перехрестях з круговим рухом. Тоді у Кропивницькому визначили схеми руху у Кропивницькому та затвердили перелік знаків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар