У Кропивницькому відбудеться ХII Всеукраїнський фестиваль-конкурс “Степова красуня”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Конкурс "Степова красуня - 2015"

25 квітня у Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М.Л. Кропивницького  відбудеться завершальний етап ХII Всеукраїнського фестивалю-конкурсу “Степова красуня 2017”.

“Всеукраїнський конкурс краси та таланту “Степова красуня” цілком автентичний як у назві, так і в самій концепції. Краса українських дівчат і жінок вже традиційно вважається символом жіночності та духовної вроди. Справжні українські красуні – це виховані, горді та свідомі дівчата, які є гордістю нашої нації. Виховання достойних панянок починається з дитинства – з участі у яскравих проектах”, – розповідають організатори.

Особливістю конкурсу є участь у ньому дівчат різних вікових категорій. Конкурс дає можливість демонструвати гармонію зовнішньої та внутрішньої краси, обмінюватися досвідом, традиціями різних регіонів країни:

“За 12 років існування проекту ми розкрили здібності багатьох українських дівчат. Сьогодні багато з них вже є справжніми берегинями, мамами, а також відомими творчими особистостями”.

Конкурс проходить за підтримки Голови Кіровоградської обласної адміністрації.

“Кіровоградщина завжди радо зустрічає гостей у самому центрі України, пишається нашим степовим краєм, його талановитими і щедрими людьми. На теренах Кіровоградщини мирно проживають представники різних національностей, які збагачують культурні традиції регіону. В конкурсі “Степова красуня” беруть участь дівчата національних діаспор і це придає проекту важливий соціальний наголос “Ми- єдина країна!” – додають в оргкомітеті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар