У Кропивницькому влаштовують екскурсії старим містом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Минулого тижня в рамках започаткованої відділом туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи обласного художнього музею акції – циклу тематичних екскурсій по місту, відбулася презентаційна пішохідна екскурсія “Прогулянка старим містом”, маршрут якої проліг від приміщення обласного художнього музею до Ковалівського парку.

Пише Рrostir.museum

Приємною несподіванкою стало те, що не зважаючи на складні погодні умови відступаючої зими, бажаючих прийняти участь у заході зібралось чимало – близько 60 чоловік різної вікової категорії та професійного спрямування та, навіть, люди з обмеженими фізичними можливостями. Учасники подорожі з великою зацікавленістю слухали розповідь екскурсовода, доповнюючи її власними спогадами та знаннями з історії, ставили чисельні запитання, мужньо долали труднощі пересування по залитих водою дорогах. Чудовим викликом природнім негараздам стала тепла, доброзичлива атмосфера зустрічі, що набула формату конструктивного діалогу та інформаційного взаємозбагачення.

По завершенню екскурсії слухачі висловили захоплення від почутого і побаченого, щиро подякували за цікаву розповідь та висловили бажання приймати участь у наступних екскурсіях, що подарують їм нові знання та враження. Тож чекаємо на нові зустрічі.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар