У Кіровограді роздали вату “найавторитетнішим” прихильникам “русского міра” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 22 грудня, у Кіровограді назвали “найавторитетніших” русофілів міста – переможців анти-премії “Вата року”. 

Громадські організації «Асоціація Політичних Наук» та «Комітет відновлення історичної справедливості» ініціювали антирейтинг, де визначили відомих людей, які активно пропагують “руській мір” та підривають українську державність.

Всього надійшло близько 30 заявок для шести номінацій. Обов’язковою умовою конкурсу було те, щоб номінанти провинились саме у 2015 році. Експертна комісія, до якої увійшло 13 активістів та журналістів обрали найбільш гідних персон антирейтингу.

ВолковНомінація “Політична вата”. У цій номінації було 6 претендентів на перемогу. Серед них: Артем Стрижаков, Сергій Ларін. Проте беззаперечним лідером став депутат Кіровоградської міської ради Ігор Волков за його державницьку позицію.

Під час зустрічі з науковцями, які приїхали у Кіровоград на «Науково-практичну конференцію щодо перейменування міста», заявив: “Коли Україна припинить воювати з Росією і ми помиримося, нам буде соромно за те, що ми не назвали Кіровоград Єлисаветградом”.

Читайте також: Кіровоградська міська рада по-новому: Ігор Волков

Номінація “Бізнес-вата”. Найсильнішого претендента обирали серед підприємців, які демонструють свою антидержавницюку позицію. У списку номінантів були: Євген Бахмач, Людмила Шубіна. Одноголосну підтримку комісії отримав підприємець Павло Штутман, який вклав найбільший ресурс у пропагування назви Єлисаветград.

Номінація “Церковна вата”. За словами ініціаторів, увесь Московський патріархат області заслуговує на звання “почесна вата”. Проте нагороду отримає священник, який публічно пропагував “руській мір” – архієпископ Іоасаф.

Читайте чакож: У Кіровограді церква використовує печатки неіснуючого міста (ФОТО)

Номінація “Колективна вата”. За загальним критерієм було обрано групу людей. У Кіровограді цю номінацію обрали виборці Опозиціного блоку. “Оскільки вати всім виборцям не вистачить (навіть ідентифікувати цих людей неможливо), ми вручимо нагороду представнику політичної сили.

Номінація “Медіа-вата”. Редакція газети “Україна-центр” на чолі з Єфимом Мармером отримала беззаперечну перемогу в цій номінації.

Номінація “Стєкловата”.  Унікальну номінацію отримала людина, “провина” якої не підпадала під жодну номінацію. “Стєкловатою” року стала кіровоградська майстриня Наталя Ніжнікова.

Нагадаємо, кіровоградка Наталя Ніжнікова презентувала свої творчі роботи на Міжнародному фестивалі співдружності російських співвітчизників зарубіжжя “Душа залишається в Росії”, який проходив у Курській області. Тут майстриня заявила, що у Кіровограді зазнає утисків через свою проросійську позицію, а місцеве населення, яке прагне до мистецтва, просто залякують. Тому жінка планує переїхати в Росію.

Читайте також: Кіровоградсько-«русская» майстриня скаржиться на утиски і мріє виїхати в Росію (ВІДЕО)

Переможцям номінацій при нагоді вручатимуть справжню вату.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар