Частина депутатів облради скликала нову сесію, щоб звільнити Сергія Шульгу

15-та сесія обласної ради так і не розпочалася через відсутність кворуму. Проте, частина депутатів на чолі з Олександром Горбуновим оголосили про засідання позачергової 16-ї сесії і порушили питання про звільнення нинішнього голови облради Сергія Шульги.

Про це повідомляє Перша електронна газета з сесійної зали.

Сергій Шульга звернувся до присутніх і наголосив, що бажання 24-х обранців, які ініціювали зібрання позачергової сесії і сприяли “зриву” чергового засідання, суперечить закону й регламенту. Проте Олександр Горбунов закликав колег зі своєї групи підтримки реєструватися на 16-ту сесію. Загалом зареєструвалося 44 особи.

Частина присутніх депутатів також висловлювалися проти проведення непланової сесії поза регламентом. Зокрема, Сергій Гриценко з трибуни висловився проти групи підтримки Горбунова, назвавши їхні дії порушення регламенту й закону.

“Я такого безладу в облраді ще не бачив!” – наголосив він і закликав повернутися до розгляду питань “зірваної” 15-ї сесії.

Заступник голови обласної ради, депутат-воїн Дмитро Лінько, підрозділ якого героїчно витісняє ворога з України, назвав дії Горбунова і його прибічників політичними амбіціями.

Сам же Олександр Горбунов, якому частина депутатів доручила відкрити і провести позачергову сесію, зазначив, що єдиним питанням, яке він пропонує до розгляду є звільнення Сергія Шульги з посади голови обласної ради.

Він оголосив підготовку до таємного голосування про звільнення Сергія Шульги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар