Онлайн-сесія облради почалася хвилиною мовчання у пам‘ять про полеглих воїнів

Хвилиною мовчання депутати Кіровоградської обласної ради вшанували пам‘ять усіх, хто віддав життя за Україну у війні з росією, під час сесійного засідання сьогодні, 14 червня.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

«Сьогоднішнє наше пленарне засідання проходить в умовах війни. Ми всі щодня стежимо за новинами. Бачимо, як наші війська мужньо протистоять ворогу… Прошу хвилиною мовчання вшанувати пам‘ять усіх, хто віддав своє життя за Україну!», – звернувся до депутатського корпусу голова облради Сергій Шульга.

Він також повідомив, що нині троє депутатів захищають Україну на передовій.

«На передовій буквально з перших днів вторгнення росії тримають стрій заступник голови обласної ради Дмитро Лінько і депутати Андрій Яровой та Олександр Мацайтіс. Від усієї Кіровоградщини дякую вам! Нехай ангел-охоронець завжди буде поряд!», – сказав Сергій Шульга.

Згідно з даними про реєстрацію, Дмитро Лінько і Андрій Яровой беруть участь у сесійному засіданні.

Також голова обласної ради закликав усіх депутатів до спільної і плідної роботи:

«Обласна рада разом із обласною військовою адміністрацією постійно працюють над забезпеченням життєдіяльності всіх сфер на Кіровоградщині. Працюємо єдиним фронтом. Хочу нагадати, Президент України Володимир Зеленський наголосив, що, коли ми говоримо про нормальне, стабільне життя громадян, роботу держави, про оборону, маємо розуміти: є ті, хто служить, і є ті, хто забезпечує своєю роботою тих, хто служить. Мова йде про офіційну зайнятість. Сплату податків і так далі. Давайте пам‘ятати про це і працювати. Політика – після війни! А зараз – робота!», – наголосив Сергій Шульга.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар