Кіровоградські дорожники відвідали «Автодорекспо»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Щорічний міжнародний форум «Автодорекспо» розпочав свою роботу вчора, 9 листопада, у Києві. Протягом чотирьох днів учасники форуму з сорока країн світу обмінюватимуться досвідом та представлятимуть новітні технології у галузі будівництва та експлуатації доріг. Відкривав виставку-форум новопризначений очільник Укравтодору Славомір Новак разом з Міністром інфраструктури  Євгеном Кравцовим.

Міністр відзначив, що від якості наших доріг залежить і економічний розвиток держави, тож відновлення розбудова дорожньої мережі повинно бути пріоритетним зараз і у майбутньому.

Побували на форумі і представники Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.

Такі заходи вкрай важливі для розвитку галузі, адже ми, як спеціалісти, маємо йти в ногу з часом, орієнтуватися у нових тенденціях будівництва та експлуатації доріг, – говорить начальник відділу експлуатаційного утримання доріг САД у Кіровоградській області Олексій Донченко. –  Переймати досвід більш успішних колег повинні не лише наші столичні керівники, а й кожен регіональний підрозділ. Відвідувати такі форуми, виставки і подібні заходи, значить брати для себе частку новацій. Живе спілкування і експонати, побачені на власні очі дадуть значно більший ефект, ніж публіцистика, фахова література і т.п. Якщо ми прагнемо в Європу, то треба йти тими ж шляхами,починаючи з саморозвитку.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар