На Кіровоградщині селяни перекривали дорогу, щоб врятувати вулицю

У Капітанівці більше тижня громада перекривала дорогу по вулиці Шкільній, яка веде до цукрового заводу, не дозволяючи вивозити з підприємства жом.

Про це повідомляє сайт “Новомиргород”.

– Жом ніхто не купує, коли надворі стоїть тепло, бо він зіпсується, – пояснюють місцеві жителі. – А коли пішли дощі й похолодало – відразу ж починають його вивозити. Проте коли у таку погоду курсують важкотоннажні автомобілі, ще й з причепами, бруківка не просто псується – тут уже неможливо проїхати легковому автомобілю. І треба нагадати, що коли автомобіль їде рівною дорогою, він котиться і нікому не спричиняє особливого дискомфорту. Якщо дорога убита, а по ній стрибає 50-тонний КамАЗ з причепом, у жителів цієї вулиці будинки двигтять і по стінах ідуть тріщини.

Люди організували цілодобове чергування, щоб важкотоннажні автомобілі не могли курсувати не тільки вдень, але й вночі.

Для того, щоб розрядити ситуацію, представників заводу запросили на сесію селищної ради на переговори.

Зараз дорога відкрита, можна вважати, що цього року жителі Капітанівки заспокоїлися – завод має пропрацювати ще місяць. Та треба пам’ятати, що дорогу до елеватора у Капітанівці перекривали, доки не було вирішене питання про асфальтоване покриття на найгіршому відрізку шляху. Тому питання, як надовго вистачить терпіння жителям Капітанівки, залишається відкритим.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар