У неділю відбудеться футбольне дербі Кіровоградщини

У неділю, 28 серпня на стадіоні «Ніка» (м. Олександрія) нарешті відбудеться дербі Кіровоградської області: “Олександрія” – “Зірка” Кропивницький.

Після зміни тренера до команди з обласного центру перемога не прийшла: “Зірка” зіграла з рахунком 0:1 від “Чорноморця” на своєму полі. Олександрія навпаки, минулого матчу досить впевнено переграла свого опонента – “Олімпік”.

Як зазначив сам Володимир Шаран, не обійшлося без везіння:

«Зізнаюся, що і фортуна сьогодні була на нашому боці, тому що «Олімпік» однозначно заслуговував, як мінімум на один забитий м’яч, але вдала гра воротаря і нашої оборони не дозволила супернику відзначитися. Ми зіграли дуже просто в обороні і були націлені тільки на контратаки, тому що футбольний газон був важким і м’яким».

У той же час, саме невезіння знов спіткало команду, на сьогоднішній день вже Даріо Друді – нереалізований пенальті.

Матч проти принципового суперника та одного з учасників Ліги Європи від України покаже всі можливості кропивничан, тому що ані турнірне положення (11 місце), ані градус дербі не дасть футболістам розслабитися хоча б на хвилину.

Останні матчі:

Зірка: ПНППП\ 4 забито, 11 пропущено, 1 пункт

Олександрія: ПВППВ\ 6 забито (2 с пенальти), 9 пропущено, 6 пунктів.

Остання зустріч команд: 28.10.2015, матч-відповідь 1/8 кубка України, стадіон «Ніка» (3400 глядачів), перемога Олександрії 2:0 (дубль Сергій Басов)

Остання зустріч у рамках чемпіонату України відбулася 10 травня 2015 року, 26 тур, Перша Ліга, стадіон «Ніка». Тоді перемогла Олександрія 2:1 (Василь Грицюк, Віталій Пономар – Андрій Бацула)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар