Дівчина з Кіровоградщини стала обличчям нового українського мессенджера

Уродженка Новомиргорода Кіровоградської області Олександра Дзигал стала обличчям нового українського мобільного додатку для швидкого спілкування “Radius Messenger”, який створили черкаські IT-шники.

Олександра після закінчення школи у Новомиргороді навчалася у Черкаському національному університет ім. Б. Хмельницького. Зараз займається спортом, бере участь у змаганнях з бікіні-фітнес бодібілдінгу.

фото зі сторінки Олександри Дзигал у соцмережі Фейсбук

Про свою участь у просуванні нового українського мессенджера Олександра написала на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

Як пише in.ck.ua, “Radius Messenger” – це додаток для швидкого обміну повідомленнями між користувачами в особистих та групових чатах. Кожен користувач месенджера має два профілі – основний та публічний. Основний – для спілкування з друзями з телефонної книги, завантаженої в додаток і доступної лише її власнику. Публічний – для спілкування всередині гео-чатів, а також у приватних діалогах із новими знайомими, яких немає в телефонній книзі.

У додатку “Radius Messenger” реалізована унікальна функція – чати на мапі. Це можливість групового спілкування людей, які перебувають у певному місці – публічний чат із прив’язкою до фізичних координат, у яких розташована певна локація (ресторан, кафе, парк). Користувач може обрати будь-який заклад, з відмічених на карті, та долучитися до чату. Дозвіл модератора не потрібен, тому користувач може миттєво включитися в спілкування.

“Команда розробників “Radius Messenger” почала роботу над проектом на початку 2015 року, перший реліз відбувся у квітні 2016-го. Концепція месенджера – безпечне спілкування без меж. Дані користувача, запрошені під час реєстрації, не доступні для перегляду іншими юзерами. Повідомлення передаються набагато швидше, ніж в інших системах, завдяки використанню бінарного формату. Це забезпечує практично миттєву передачу, оскільки ми реалізували чати, розраховані на велику кількість учасників”, – розповів Олег Зінченко, головний розробник “Radius Messenger”

 Усі охочі можуть безкоштовно завантажити “Radius Messenger” в Google Play та App Store. Творці додатку сподіваються, що “Radius Messenger” спробує якомога більше людей, адже це дасть змогу розробникам вдосконалити месенджер і виправити можливі помилки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар