У центрі Кропивницького гроза обірвала одну з тролейбусних ліній

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 2 липня, у центрі Кропивницького по вул. Великій Перспективній через грозу обірвалась одна із тролейбусних ліній контактної мережі.

Як розповів Першій електронній в.о. директора КП “Електротранс” Олександр Луценко, коли рівень води під час грози перевищує  10 см тролейбуси повинні зупинитись у карманах на зупинках –  згідно правил тролейбусно-трамвайного руху.

“Особливо високий рівень води у Кропивницькому в такий час біля колишнього Дитячого світу в центрі та перед мостом на Новомиколаївку – там воді нікуди діватись. Фіксується більше 15 см опадів. Отож, сьогодні в центрі тролейбус зупинився, людина готувалась відключити його. Але гроза залила високовольтну частину лінії, сталося коротке замикання – обгоріли провода”, – розповів Олександр Луценко.

Наразі на місці обриву проводів очікується ремонтна бригада. Протягом пів години лінію планують полагодити.

Нвгвдвємо, сьогодні, 2 серпня, у центрі Кропивницького пройшов сильний дощ із градом. Подекуди розмір граду сягав сливи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар