Тваринницький комплекс “GreenStone” став лідером галузі

Компанія “GreenStone” отримала нагороду “Лідер галузі” у номінації “Перше підприємство галузі з експорту живого поголів’я”.

03b5cf0c-09c4-4bce-ab3a-1febe35a0ab230 червня на 8 міжнародному конгресі “Прибуткове свинарство”, який був організований Асоціацією свинарів України, тваринницький комплекс і його колектив отримали нагороду “Лідер галузі” у номінації “Перше підприємство галузі з експорту живого поголів’я”.

Міністр агропромислового комплексу Тарас Кутовий вручив статуетку головному технологу Андрію Ярошенко.

Сучасний свинокомплекс потужністю 60 тис. голів на рік, розташований у с. Компаніївка, Кіровоградської області, введений в експлуатацію у жовтні 2011 року і працює в режимі максимального виконання всіх необхідних правил біологічної безпеки. У 2014-му завершилося будівництво та почала роботу ферма-нуклеус – центр, створений за канадською технологією з німецьким обладнанням (Big Dutchman) для селекції племінних порід свиней компанії Hermitage Genetics (Ірландія). Інноваційна технологія дозволяє вирощувати висококласний матеріал для подальшого покращення генофонду та збільшення поголів’я в цілому.

Костянтин Чумаченко, директор cвинокомплекса групи компаній GREENSTONE, прокоментував отриману нагороду: «Завдяки роботі інноваційного центру за перше півріччя 2016-го компанія збільшила продажі товарного поголів’я майже на 20%, порівняно з першим півріччям минулого року. Ми намагатимемося тримати цю планку у показниках і надалі».

2124f030-0610-463e-a49a-b512e68fa7db

Інформаційна довідка

GREENSTONE – українська інтегрована агропромислова група компаній, яка об’єднує кілька бізнес-напрямків, серед яких виробництво та продаж соєвої та соняшникової олії та шроту; земельний банк з майже 35 тис га власних угідь, розташованих у Кіровоградській, Миколаївській, Чернігівській та інших областях України; тваринницький напрямок, представлений сучасним свинокомплексом, потужністю 60 тисяч голів на рік; автотранспортне підприємство та кілька інвестиційних “green-field” проектів; штат співробітників – майже 1500.

Асоціація свинарів України – неприбуткова, добровільна організація, створена за ініціативи керівників українських господарств-виробників свинини. Основною метою Асоціації є об’єднання підприємств для захисту їх прав та інтересів у галузі свинарства, досягнення світових стандартів виробництва продукції завдяки впровадженню сучасних технологій. У 2013 році Асоціація свинарів України отримала грант на розвиток від Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар