Кіровоградська міськрада планує передати в оренду дружині екс-регіонала Ігоря Волкова землю на найвигідніших умовах

За даними проекту рішення №369, який включено до порядку денного третьої сесії Кіровоградської міської ради, земельну ділянку по вулиці Садовій, 9, площею 0,127 га планується передати на 25 років в оренду Волковій Світлані Григорівні – дружині екс-секретаря-регіонала Ігоря Волкова. Сама Світлана Волкова є власником ПП Перукарня «Локон» зі статутним капіталом 1,4 млн. грн. Про це повыдомляэ сайт медыарозслыдувань “Прозоро”.

Ділянку, розташовану в районі ЗОШ №7 планують віддати в користування Світлані Волковій строком на 25 років, встановивши розмір орендної плати на рівні 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що є мінімально можливим згідно норм Податкового кодексу. Передану ділянку дружина Ігоря Волкова планує використати в комерційних цілях – для розташування магазину. Варто відзначити, що в порядку денному  є і інші проекти рішення про передачу в оренду землі під аналогічні цілі, однак з менш вигідними умовами. Напри ФОП Тимофієнко Олені Володимирів, згідно проекту рішення №371, планують віддати землю в користування встановивши при тому оренду плату на рівні 6% від нормативної грошової оцінки.

Рішенням про передачу в оренду землі Світлані Волковій депутати також припинять дію договору оренди земельної ділянки для ТОВ «Технотрон» у зв’яку з продажем нерухомого майна. Цікавим є те, що дана фірма також опосередковано належить сім’ї депутата Волкова. Так за даними держреєстру співвласниками ТОВ «Технотрон», з рівноцінними вкладами до статутного фонду, є ВКФ ТОВ «Спліт» та Чернишенко Сергій Григорович. Сама ж фірма «Спліт» заснована ТОВ «Роба Нова» та Тетяною Дубніцькою. Кінцевим бенефіціарним власником значиться вже відомий нам Ігор Волков. Ну і нарешті ТОВ «Роба Нова» заснована вже самим екс-регіоналом Ігорем Волковим та все тією ж Тетяною Дубніцькою. Директором ТОВ «Роба Нова» за даними держреєстру є Донька Ігоря Волкова – Анна.

Чергове засідання сесії Кіровоградської міськради на котрому, орієнтовно, й відбудеться голосування за вище вказане рішення, призначене на вівторок, 14 червня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар