Кропивницький попрощався із 29-річним воїном з бригади «Лють» (ФОТО)

Вчора, 12 жовтня, у Кропивницькому на Алеї почесних поховань Далекосхідного кладовища містяни попрощалися із загиблим Володимиром Красюком.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Володимир Красюк народився 11 травня 1995 року в селі Новокрасне Маловисківського району Кіровоградської області. Навчався у Кропивницькій загальноосвітній школі № 20, нині – Академічна гімназія. У 2014 році закінчив Кіровоградський кооперативний фаховий коледж економіки і права ім. М.П. Сая.

У 2015-2016 роках пройшов строкову службу в Збройних силах України. Закінчив Київський університет права в Національної академії внутрішніх справ та отримав вищу освіту.

Із 2017 року служив оперуповноваженим сектору кримінальної поліції Новомиргородського відділення поліції.

Із вересня 2020 року по травень 2024 року служив інспектором роти поліції особливого призначення ГУНП в Кіровоградській області.

У травні 2024 року старший лейтенант поліції Володимир Красюк отримав призначення до батальйону спеціальних операцій «Еней» штурмової бригади Національної поліції України «Лють».

З липня 2024 року в оперативному підпорядкуванні угруповання військ «Луганськ» виконував важливі для оборони країни завдання з відсічі та стримування збройної агресії російської федерації на території України у взаємодії з підрозділами Збройних сил України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та іншими складовими сектору безпеки і оборони.

9 жовтня 2024 року старший лейтенант поліції Володимир Красюк брав  участь в спеціальній операції, під час якої штурмова група батальйону спеціальних операцій «Еней» обороняла Торецьк Бахмутського району Донецької області. Поліцейським штурмової групи вдалося просунутися вглиб позицій противника до 350 метрів та пройти одну укріплену лінію оборони.

Під час бойового зіткнення з російськими окупантами, внаслідок артилерійського обстрілу, старший лейтенант поліції  Володимир Красюк отримав тяжке осколкове поранення не сумісне з життям.

“Йому було лише 29 років… Він був патріотом, захоплювався спортом: кандидат в майстри спорту з боротьби самбо, неодноразовий учасник та призер чемпіонатів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України з боротьби та рукопашного бою, багаторазовий переможець змагань фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» зі змішаних єдиноборств”, –  йдеться у повідомленні.

Без рідної людини залишились мама, тато, брат та дружина захисника.

1

2

3

4

6

7

9

Нагадаємо, у Кропивницькому попрощалися з трьома загиблими на війні бійцями

Читайте також: отримав травми, несумісні з життям: у Кропивницькому попрощалися із загиблим воїном

Поширити:

Залишити коментар:

коментар