На Кіровоградщині до програми “Національний кешбек” доєднались 26 торговельних мереж

Ілюстрація: Дзвін

До програми “Національний кешбек” доєдналися 556 об’єктів торгівлі 26-ти торговельних мереж області. Зокрема, 388 магазинів, 130 аптечних закладів та 38 АЗС.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кіровоградської ОДА.

Регіональна мережа об’єктів торгівлі представлена 127 торговельними об’єктами мережі магазинів “ФайноМаркет”, одним магазином “Вересень” та сімома магазинами “VDALO” ТОВ “Вересень плюс”, 63 торговельними об’єктами ТОВ “Копілка”, 55 фірмовими торговельними об’єктами ТДВ “М’ясокомбінат “Ятрань”.

Крім того, до програми долучилися 23 виробника області (15 підприємств з виробництва харчової промисловості, чотири підприємства з виробництва хімічної продукції і по одному з виробництва пластмасових виробів, меблів, паперових виробів та будівельних матеріалів). Зокрема, ТОВ “Зернарі”, ПП “Віктор і К”, ТДВ “М’ясокомбінат “Ятрань”, ТОВ “Радішка”, ТОВ “Прод-Інвест”, ТОВ “Хімрезерв, , ТОВ “Інтерресурси”.

Довідково:  програма “Національний кешбек” є однією із складових проєкту “Зроблено в Україні”. Програма має дві складові – соціальну та економічну. Надаючи українцям фінансову підтримку та заохочуючи їх купувати українське, вона водночас стимулює попит на товари локального виробництва та таким чином – підтримує національного виробника.

Координатором програми “Національний Кешбек” виступає Міністерство економіки України. В реалізації програми також беруть участь Міністерство цифрової трансформації України та Національний банк України.

Нагадаємо, штучний інтелект — помічник продавця: інтернет-магазини почали впроваджувати ChatGPT

Читайте також: підстави скасування ліцензії на торгівлю алкоголем і тютюном озвучила податкова

Поширити:

Залишити коментар:

коментар