У Кропивницькому військовий пропонував хабар офіцеру поліції

Кропивницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону повідомила про підозру командиру екіпажу майору військової частини за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

У вересні 2024 року військовослужбовець, щодо якого здійснюється досудове розслідування за скоєння дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої пасажир отримав тілесні ушкодження, прибув до районного відділу поліції «вирішити питання» зі слідчим.

Зустрівшись з виконувачем обов’язків заступника начальника районного відділу поліції ‒ начальником слідчого відділення, він запропонував їй хабар – 500 доларів.

“Нібито погодившись на пропозицію підозрюваного, підполковник поліції доповіла вищому керівництву й надалі діяла під контролем правоохоронних органів.

24 вересня військовий дав хабар офіцеру поліції за винесення постанови про закриття кримінального провадження.  Військовослужбовця затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України”, – йдеться у повідомленні.

Наразі готується клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу.

Нагадаємо, перед судом постане кропивничанин, який підробляв документи для призовників

Читайте також: на Кіровоградщині депутата сільради судитимуть за хабарництво

Поширити:

Залишити коментар:

коментар