Отримав травми, несумісні з життям: у Кропивницькому попрощалися із загиблим воїном

Сьогодні, 24 вересня, кропивничани провели в останню путь Героя – сержанта Віталія Гузя.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Віталій Гузь народився 21 червня 1978 року у Кропивницькому. Навчався у загальноосвітній школі №31. У 1996-1998 роках проходив військову строкову службу в лавах Збройних сил України. Після служби здобув юридичну освіту у технікумі імені Сая, працював у Кропивницькій виправній колонії №6.

Із 2015 року Віталій Гузь  брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

Нагороджений державними нагородами України – відзнаками Президента України «За участь в антитерористичній операції», відзнакою начальника Генерального Штабу Збройних сил України – нагрудним знаком «Учасник АТО», відомчими відзнаками командувача військ оперативного командування «Південь» та командуванням військової частини.

Від початку великої війни Віталій Гузь  долучився до лав ЗСУ. Служив на посаді командира зенітного ракетного відділення зенітного ракетного взводу.

19 серпня 2024 року в районі населеного пункту Озарянівка Бахмутського району Донецької області під час виконання бойового завдання сержант Віталій Гузь був тяжко поранений.

“Лікарі боролися за його життя, але поранення виявилися несумісними з життям. 15 вересня 2024 року серце Героя з позивним «Сержант» зупинилось”, – йдеться у дописі.

Без рідної людини залишились мама, тато, сестра та племінники захисника.

21

22

23

24

25

Нагадаємо, Кропивницький попрощався із загиблим Героєм (ФОТО)

Читайте також: Новоукраїнська громада попрощалася із загиблим захисником (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар