Gepur: філософія української моди, краси і сестринства

На щастя, давно минули ті роки, коли українські жінки дізнавалися про моду лише з телевізора і журналів, де культивували образи яскравих, красивих і таких не доступних модниць Парижа, Мілана, Лондона чи Нью-Йорка, а українське вбрання асоціювалося лише з народними костюмами на вуличних ярмарках.

Сьогодні не ми шукаємо натхнення в Європі й Америці, а світ шукає натхнення у нас, задивляючись і аплодуючи українським митцям. Так, саме митцям, адже створення одягу – це мистецтво.

14 років тому український бомонд уперше заговорив про Gepur. І йдеться не про легендарне генуезьке мереживо, яке підкорило європейську моду ще у 17 столітті і досі тримається в ТОПі тканин. Ідеться про молодого, прогресивного і відомого українського виробника одягу та аксесуарів, засновникам якого вдалося створити не просто бажаний і затребуваний бренд, не лише успішний інтернет-магазин одягу , а справжнє сестринство.

Кожна жінка – героїня свого маленького всесвіту, кожна заслуговує на свій теплий і затишний простір, на розуміння і підтримку, на право почуватися і бути красивою, впевненою і коханою. Це і є філософією бренду Gepur.

image
Не змінилася вона навіть в часи пандемії, коли майстри швейного цеху поряд з модними сукнями та аксесуарами почали відшивати захисний одяг для медичних працівників. Тому команда митців Gepur сміливо заявляє, що створює одяг, який не тільки підкреслює красу тіла, а й силу і чистоту душі. До речі, так дизайнери й назвали дві своїх колекції – «Душа» і «Тіло», які після вже легендарної колекція «Незалежна» стали мейнстримом сучасного модного світу.

«Наша місія – дарувати яскраві емоції та любов жінкам, надихати та підтримувати їх. Мода для нас – це не лише про фасони та тканини. Це вибір, емоції, відчуття. Тому спочатку ти купуєш просто одяг, а потім він стає твоєю історією успіху» – каже творча команда Gepur і така філософія надихає, захоплює і спонукає бажати ще.

Тому колекції Gepur затребувані і серед поціновувачок індивідуального онлайн-шопінгу, і серед модниць, які люблять проводити час у веселій жіночій компанії, розділяючи спільну радість і відчуваючи дружню підтримку.

Колекції Gepur представляють одяг та аксесуари, які задовольнять кожну:

  • Кежуал-стиль на всі випадки життя
  • Козі-комфорт на кожну мить
  • Сукні, які зроблять кожен день особливим
  • Весільну грацію для саме того дня

2

А ще Gepur дає можливість учасницям свого сестринства відчути себе модними дизайнерами, самостійно прикрашаючи базові моделі персоналізованою вишивкою.

Знайти свій модний всесвіт можна в магазинах Gepur у торгівельно-розважальних центрах:

  • City Center
  • Lavina Mall
  • Respublika Park
  • Ocean Plaza
  • River Mall
  • Dream.

Приєднуйтеся до сестринства Gepur.

Відчуйте себе в колі рідних речей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар