Що турбує мешканців Мар’янівської громади? Активісти провели анкетування

Ілюстративне фото

Активісти місцевої Благодійної організації “Благодійний фонд “Вузлик” провели анкетування мешканців Мар’янівської громади, щоб зясувати їхні потреби і турботи. Результати дослідження оголосили цього тижня.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Як розповіла керівниця БО “Вузлик” Ірина Крочак, анкетування тривало протягом тижня.

“Ми раді, що зацікавили людей і вони взяли активну участь. Дотримувалися анонімності, але відомо, що найбільша кількість відповідей надійшла від мешканців вікової категорії 36-55 років – 53,2% від усіх респондентів. Це ще раз підтверджує, що жителям не байдуже, як розвивається наша громада, і є готовність та бажання допомагати рухатися вперед”- зазначила жінка.

image

Як показало анкетування, мешканців громади найбільше турбує допомога ЗСУ – 51,9% тих, хто відповів на запитання запропонованої анкети, вважають підтримку Збройних Сил України важливою складовою нашої єдності та захисту.

За необхідність покращення системи збору та утилізації сміття висловилися 44,2% опитаних.

Така ж кількість місцевих вважає, що влада повинна бути більш відкритою та підзвітною перед громадою, а 39% респондентів відзначили важливість належного планування розвитку громади.

Щодо участі мешканців у громадських справах, то 36,4% учаників анкетування наголосили на важливості активної участі у житті громади.

1

“Це анкетування стало важливим кроком для розуміння того, що хвилює кожного з нас. Тепер можемо чітко бачити, на які аспекти слід звернути увагу, щоб спільно покращити життя в нашій громаді. Вдячні усім, хто попри анонімність надав свої координати. Адже тепер ми зможемо працювати на розвиток громади разом!” – наголосила Ірина Крочак.

image

Громадська діячка сподівається, що результати анкетування допоможуть не тільки волонтерам й активістам, але й місцевій владі. Зокрема, як краще зрозуміти потреби жителів, аби активніше працювати над їх задоволенням.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар