Ремонт телефонів в АКС сервісі

© iStock

З вашим мобільним телефоном трапилася неприємність? В результаті падіння пошкодився екран, не працює мікрофон або батарея перестала брати заряд? Будь-які питання пов’язані з поломкою телефону з радістю вирішить команда сервісу АКС. Досвід висококваліфікованих майстрів і трепетне ставлення до мобільної техніки допомагають впоратися із завданнями будь-якої складності.

Яка буде вартість ремонту?

 По-перше, вартість виконаних робіт залежатиме від серйозності поломки і складності її усунення. На перелік стандартних послуг цінник може бути фіксованим, а іноді вартість розраховується в індивідуальному порядку в результаті діагностичних робіт. Формула дуже проста: складність виконання + вартість запасних частин. Затрати на ремонт айфона уточнити можна тут https://www.aks.ua/uk/remont-telefony/apple

Яку кількість часу займають ремонтно-відновлювальні роботи?

 У той момент, коли пристрій буде прийнято на ремонт, майстер-приймальник озвучить час, необхідний на проведення діагностичних заходів. Тільки після цього оператори зв’язуються з клієнтом і сповіщають про повну вартість ремонту та озвучують дату його завершення. Якщо пристрій містить кілька поломок, то комплексне їх вирішення може супроводжуватися хорошими знижками.

 З огляду на те, що більша частина запасних деталей вже є в наявності, ремонтні роботи, зазвичай, не займають більше одного дня, і пристрої можуть бути повернуті клієнту в день подачі заявки. Однак приділяючи велику увагу швидкості, майстри не забувають і про якість, тому в складних ремонтах поспіх буде недоречний і пристрій затримається в сервісі на 3-4 дні.

Чому варто звернутися в АКС сервіс?

 Тому що сервісний центр несе повну відповідальність за виконану роботу і дає гарантію не менше місяця. Фахівці виконують компонентний ремонт телефонів усіх моделей і брендів, без винятку. Не важливо чи буде це кнопковий “бабушкофон” або топовий смартфон від відомих виробників.

Як скористатися послугами сервісу АКС?

 Телефон, який потребує ремонту або налаштування, можна передати до сервісу з рук у руки, з метою економії часу за пристроєм може бути направлений кур’єр за адресою клієнта, а жителі з віддалених куточків України можуть передати свій апарат будь-якою транспортною компанією. Якщо вас цікавить ремонт телефона Xiaomi, то переходьте за цим посиланням https://www.aks.ua/uk/remont-telefony/xiaomi.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар