До Дня міста кропивничан запрошують на безкоштовну екскурсію з Оксаною Гончаровою

21 вересня Кропивницький святкує День міста – містян запрошують відзначити це свято особливою екскурсією з Оксаною Гончаровою. Участь – за донат на підтримку ЗСУ.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням Кропивницький Гончаренко центр.

Організатори ініціативи кажуть, що для учасників підготували подорож затишними вулицями осіннього Кропивницького, під час якої учасники спробують відчути дух міста та дізнатися про його історію.

«Осінній Кропивницький стає ще затишнішим і таємничішим. Під час екскурсії ми відкриємо справжнє обличчя нашого міста і почуємо його голос, захований на берегах Інгулу.

Це можливість відкрити для себе нові сторінки історії Кропивницького та допомогти нашим захисникам, адже захід – благодійний», – закликають організатори.

Прогулянку проведе експертка з архітектурних перлин Кропивницького Оксана Гончарова. Участь в екскурсії можлива за донат на підтримку ЗСУ.

Екскурсія відбудеться у День міста, який відзначатимуть в суботу, 21 вересня. Місце збору – біля фонтану в парку культури й відпочинку «Ковалівський», а збиратимуться о 12:00. Участь у екскурсії можлива за попередньою реєстрацією за цим посиланням.

Обов’язкова умова для входу — вільний донат на потреби воїнів Сил Оборони за цим посиланням.

Довідково: Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. 

Нагадаємо, журналісти з Кіровоградщини побували в громадах Чернівецької області (ФОТО)

Читайте також: до Дня міста у центрі Кропивницького з`явиться ще один мурал (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар