Значення СС-кремів для догляду за шкірою обличчя

© Pexels

Більше десяти років тому в лабораторіях Південної Кореї професійні косметологи розробили удосконалену формулу тонального засобу для обличчя. Цей косметичний продукт був настільки унікальним та інноваційним за своїми характеристиками і результатами використання, що й донині присутній у косметичках чи не кожної східної жінки і завоював любов європейських та американських модниць, які дбають про свої обличчя. Це був тональный крем сс

Особливість СС-кремів

Абревіатура СС (англійською Colour Control) буквально розшифровується як контроль кольору. Адже основне призначення тональної основи з таким маркуванням – це боротьба з недосконалостями шкіри (почервонінням, пігментацією, судинною сіточкою, синцями, тощо). І йдеться про боротьбу не методом простого маскування, а шляхом ефективного щоденного догляду.

Тобто, СС-креми поєднали в собі найкращі властивості засобів для догляду за шкірою і тональних основ, не просто маскуючи якісь дефекти, а ліквідовуючи їх завдяки живленню шкіри вітамінами і насиченню мінералами, зволоженню насиченню натуральним екстрактами й оліями.

СС-креми заспокоюють запальні процеси шкіри, живлять дерму, захищають від згубного впливу прямих сонячних променів, забезпечують антивіковий ефект, запобігаючи ранньому старінню шкіри, і, водночас, приховують різні недоліки.

Зазвичай формула СС-крему містить:

  • Гіалуронову кислоту (або її похідні), що допомагає шкірі утримувати вологу, нормалізувати мікроциркуляцію крові.
  • Антиоксиданти, що сприяють виведенню зі шкіри токсинів, поліпшенню метаболізму, та забезпечують антивіковий ефект.
  • Сонцезахисні фільтри, що нівелюють негативний вплив на шкіру прямих сонячних променів.
  • Світловідбивні мікрочастинки, що візуально усувають тьмяність шкіри і надають ефекту сяяння, свіжості.
  • Кольорові пігменти, що маскують недоліки шкіри.

Завдяки цим інгридієнтам СС-креми можна використовувати для різних типів шкіри (сухої, жирної, комбінованої, проблемної) https://ramosu.com.ua/makiyazh/cc-kremi-dlya-litsa/koreyskiy-ss-krem-dlya-kombinirovannoy-kozhi/ з однаковим успіхом.

Використовують СС-крем як для щоденного догляду, так і в якості основи під макіяж. У першому випадку його краще наносити на чисту шкіру обличчя після вмивання (просто теплою водою чи з очищаючими й тонізуючими засобами). А в другому випадку –  поверх денного крему і до нанесення декоративної косметики.

Як вибрати СС крем

Вибрати СС-крем не складно, адже цей продукт відмінно адаптується під колір і тон шкіри, не створюючи не приємних ефектів «маски» чи «штукатурки». Головними критеріями вибору, як і для інших засобів догляду за шкірою, мають бути максимально натуральний склад продукту і відповідність типу шкіри. Також можна обрати крем з позначкою “для всіх типів шкіри”, якщо маєте комбіновану шкіру або не можете визначити тип самостійно).

Найкращі корейські СС-креми можна знайти на сайті корейської косметики https://ramosu.com.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар