Благодійний фонд передав 200 аптечок рятувальникам Кіровоградщини

Представники Благодійного фонду “Разом для України” передали кіровоградським рятувальникам 200 базових аптечок шведського виробництва.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби У ДСНС в області.

Цього року підрозділи кіровоградського гарнізону ДСНС вже неодноразово отримували благодійну допомогу від місцевих підприємців, громадських організацій, волонтерів та від міжнародних і регіональних благодійних фондів. Серед найпотрібнішого – аптечки, які, на жаль, не залежуються без діла.

1X4A2773

Оскільки бойові дії й атаки з повітря території України продовжуються, то наповнені всім необхідним і зручні у використанні аптечки для надання домедичної допомоги стають воістину рятівними в буквальному значенні цього слова.

“Усі ми розуміємо, що сьогодні, коли в країні третій рік йде війна, така підтримка партнерів і благодійників на вагу золота. Йдеться про те, що ці медичні набори допоможуть врятувати життя нашим бійцям, які залучаються на ліквідацію надзвичайних подій, у тому числі пов’язаних з ворожими обстрілами, а також у складі зведених загонів працюють на деокупованих територіях” – зазначають рятувальники, наголошуючи на цінності отриманої від благодійників підтримці.

1X4A2786

1X4A2875

1X4A2889

1X4A2858

1X4A2863

1X4A2865

photo-2024-09-06-16-34-31

Нагадаємо, рятувальники Кіровоградщини отримали генератори та обладнання з Європи і США.

Читайте такожРятувальник із Кропивницького отримав орден «За мужність» від президента

Поширити:

Залишити коментар:

коментар