Волонтерські суботи у Кропивницькому. Як долучитися?

© pixabay.com

Кожні два тижні у Кропивницькому проводять «волонтерські суботи» — небайдужі містяни збираються у Гончаренко центрі, аби приготувати бокси зі смаколиками, які передають воїнам Сил Оборони. Допомагати волонтерам запрошують всіх охочих.

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр, передає Перша електронна газета.

У команді кажуть: акцію організували, аби підтримати військових, які щодня борються за наше майбутнє.

«Військові на фронті щодня борються за майбутнє України, а наше завдання — допомагати їм. Захисникам дуже важливо відчувати вдячність від нас за те, що вони роблять для України та українців. Ми з командою вирішили організувати теплу акцію та передати військовим частину нашої любові. Закликаємо жителів та жительок Кропивницького приносити до Гончаренко центру солодкі подарунки для наших захисників — ми подбаємо, аби військові отримали частину вашої любові якнайшвидше», — діляться у просторі.

Приносити можна печиво, горішки, сухофрукти та цукерки (не шоколадні). Збирають бокси у місцевому Гончаренко центрі, що на вулиці Великій Перспективній, 4а.

  • Приносити солодке кропивничани можуть щодня з 14:00 до 17:00.
  • Допомагати у формуванні боксів можна в суботу, 7 та 21 вересня з 10.00 до 12.00.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар