Понад 630 закладів освіти на Кіровоградщині перебувають під захистом поліції охорони

Ілюстративне фото

На Кіровоградщині  під захистом поліції охорони перебувають  634 освітніх заклади, що становить 64 % від загальної кількості.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу управління поліції охорони в Кіровоградській області.

У серпні працівники управління поліції охорони в Кіровоградській області провели понад 20 робочих зустрічей, під час яких обговорили питання посилення безпеки у рамках освітнього процесу та визначили спільні заходи для забезпечення охорони закладів освіти.

Наразі  в області підрозділи відомства охороняють 634 освітніх заклади, що становить 64 % від загальної кількості.

Найпоширенішим видом охорони в освітніх закладах області є встановлення ручної системи «Термінового виклику поліції». При виникненні ситуації, яка може загрожувати здоров’ю та спокою дітей та вчителів, пожежі чи іншої позаштатної ситуації, достатньо натиснути на кнопку і вже за кілька хвилин на місці буде група реагування поліції охорони.

“Співробітники відомства продовжують співпрацю з керівниками територіальних громад та представниками освітньої галузі у цьому напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Детальніше дізнатись про послуги поліції охорони можна за номером телефону 9899 (лінія працює цілодобово) або скориставшись посиланням на офіційний сайт https://securitypolice.com.ua.

Нагадаємо, у школах Кропивницького учні матимуть два вихідних, проте осінніх канікул не буде

Читайте також: Кропивницький ліцей “Науковий” першим в Україні запроваджує систему кластерного навчання

Поширити:

Залишити коментар:

коментар