Підпалювали авто воїнів на замовлення рф: правоохоронці затримали двох кропивничан

На Кіровоградщині поліцейські спільно з СБУ викрили двох місцевих жителів, причетних до підпалу автомобілів військовослужбовців.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на поліцію Кіровоградської області.

41-річний житель Кропивницького та його 17-річний пасинок вирішили «попрацювати» на ворожі спецслужби та погодились за гроші підпалити автомобілі військовослужбовців. За вказівкою кураторів рф порушники мали відзняти свої дії на телефон та надіслати для підтвердження виконання замовлення.

Напередодні вчинення злочину вони обстежили мікрорайон для того, щоб знайти  «потрібні» автомобілі.  Надалі вони облили два автомобілі військових легкозаймистою речовиною та підпалили.

Співробітники управління карного розшуку спільно з СБУ встановили особи паліїв. Правоохоронці затримали вітчима та його неповнолітнього пасинка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі повідомили фігурантам про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

88

89

90

91

92

93

Нагадаємо,  у Кропивницькому шахрай видавав себе за співробітника СБУ і дурив ухилянтів

Читайте також: затримали агентів ФСБ, які готували ракетний удар по Кіровоградщині та ще 5 областях

Поширити:

Залишити коментар:

коментар