Викрав і зґвалтував 15-річну дівчину: Верховний Суд покарає жителя Кіровоградщини

Ілюстративне фото

Ювенальні прокурори Офісу Генпрокурора та Кіровоградської обласної прокуратури відстояли у Верховному Суді вирок знам’янчанину за незаконне позбавлення волі та зґвалтування неповнолітньої.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кіровоградської обласної прокуратури.

Прокурори у суді всіх інстанцій довели, що в серпні 2019 року чоловік вчинив протиправні дії стосовно неповнолітньої в одному з сіл Знам’янського району.

Чоловік  перебував поряд із парком та побачив потерпілу – 15-річну дівчину. Погрожуючи ножем, приставленим до горла дівчини, відвіз її у безлюдне місце. У подальшому із застосуванням фізичної сили зґвалтував та наносив тілесні ушкодження. Засуджений утримував неповнолітню протягом чотирьох годин, доки його не розшукали правоохоронці.

Під час судового розгляду засуджений не визнавав свою провину у вчиненні злочинів та оскаржував вирок у апеляційному та касаційному порядку. Призначене засудженому покарання у виді 10 років позбавлення волі залишено без змін.

Наразі законність судового рішення підтвердив і Касаційний кримінальний суд у складі Верховного Суду. Призначене засудженому покарання у виді 10 років позбавлення волі залишили без змін.

Нагадаємо, рецидивіст з Кіровоградщини сяде за спробу зґвалтувати малолітню племінницю

Читайте також: Кропивничанин сяде на 10 років за зґвалтування 12-річної сестри

Поширити:

Залишити коментар:

коментар