На будівлі міськради Кропивницького встановили систему оповіщення про хвилину мовчання

Вчора, 15 серпня, у Кропивницькому на будівлі міської ради  встановили систему оповіщення про загальнонаціональну хвилину мовчання.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

“З проханням озвучити хвилину мовчання ми звернулися до 56 закладів торгівлі, побутового обслуговування і громадського харчування по вулиці Великій Перспективній, – відзначила під час наради директорка департаменту з питань економічного розвитку Ніна Рахуба. – В усіх колективах з розумінням поставилися до важливості прийнятого рішення”

За інформацією начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Віктора Житника, водії автобусів і тролейбусів КП “Електротранс» та маршрутних таксі готові зупинятися щоденно о 9:00. У колективах провели необхідну підготовку, записали аудіо трансляцію хвилини мовчання, яка лунатиме в транспортних засобах, надрукували постери, що на задньому склі запрошуватимуть усіх водіїв міста зупинити авто і вшанувати пам’ять жертв війни, розв’язаної росією.

На період проведення загальнонаціональної хвилини мовчання щоденно, починаючи від суботи, 17 серпня, у Кропивницькому буде призупинятися рух транспорту та пішоходів по вулиці Великій Перспективній, від вулиці Преображенської до вулиці Шевченка, з 08:58 до 09:03.

Нагадаємо, зупинка транспорту й аудіосупровід: як у Кропивницькому вшановуватимуть пам`ять загиблих

Читайте також: “Я зупиняюсь. А ти?” – у Кропивницькому стартувала акція у пам’ять про загиблих воїнів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар