У Кропивницькому попрощалися з воїном, який вважався зниклим безвісти (ФОТО)

Сьогодні, 23 липня, Кропивницький попрощався з загиблим сержантом  Віталієм Цапенком, який загинув на полі бою на Луганщині.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Віталій Володимирович Цапенко народився 14 липня 1974 року у місті Кропивницькому. Навчався у загальноосвітній школі № 31, яка нині носить назву гімназія «Інтелект». Після школи отримав професійну освіту у Кропивницькому коледжі механізації сільського господарства.

Після завершення навчання, Віталій пройшов військову строкову службу, а потім тривалий час працював водієм на підприємстві «Агрохім».

У 2015-2016 роках Віталій брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей у складі 57-ої окремої мотопіхотної бригади. За сумлінне виконання військового обов’язку він був нагороджений відзнакою Президента України «За участь у антитерористичній операції» та іншими відомчими нагородами.

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України, Віталій у березні 2022 року приєднався до лав Збройних сил України та продовжив службу в 57-й окремій мотопіхотній бригаді імені кошового отамана Костя Гордієнка. Служив на посаді водія 3-го механізованого взводу 1-ої механізованої роти військової частини А4395.

21 квітня 2022 року, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Новотошківське Луганської області, Віталій  Цапенко загинув. Офіційно Віталій вважався зниклим безвісти.

Без рідної людини залишилися батько, мати, сестра та племінники захисника.

Фото: Суспільне Кропивницький.

03

04

05

06

07

08

09

Нагадаємо, Кропивницький попрощався з 20-річним Героєм-захисником (ФОТО)

Читайте також: у Кропивницькому попрощалися із трьома загиблими Героями (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар