Як можна комбінувати каблучки? «Oniks» нагадує про деякі хитрощі

© istockphoto

Ювелірна скринька будь-якої модниці постійно розширюється новинками. Особливо багато тут різноманітних каблучок. І якже буває важко визначитися серед цього різноманіття, якій прикрасі віддати перевагу.

Досить багато модниць вирішують скомбінувати одразу декілька аксесуарів і не помиляються. Це дозволяє продемонструвати бездоганний смак і підкреслити індивідуальність. Ось тільки підбираючи каблучки серед наявних каталогів https://oniks.ua/ua/categories/rings, варто пам’ятати про деякі правила. Якраз їх і нагадає «Oniks», щоб вам вдалося створити бездоганний образ.

1

Що потрібно враховувати під час вибору прикрас?

Постійне розширення ювелірного каталогу дозволяє вдало доповнити будь-який образ. І не важливо, ви збираєтеся на вечірку чи в офіс. Для кожного випадку знайдеться свій варіант.

Вам тільки залишається продумати деякі хитрощі, щоб завжди бездоганно виглядати:

  • Уникайте однакових аксесуарів. Між ними має бути різниця в деталях. Це можуть бути камінці чи певні візерунки. Також можете спробувати поєднати аксесуари з різними поверхнями: глянцевими та матовими.
  • Враховуйте розміри. Класикою вважається поєднання одразу декількох каблучок з тонким обідком. Також можете комбінувати широкі та вузькі. А ось декілька широких каблучок не варто поєднувати. Це буде виглядати занадто грубо та ви просто зіпсуєте образ.
  • Слідкуйте за кількістю. Не потрібно продемонструвати одразу все багатство своєї скриньки. Як мінімум один палець на руці повинен бути без прикрас. Коли захочете, то можете і 2 чи навіть 3 пальці залишити вільними. Ви зробите свій образ досить легким, але при цьому продемонструєте бездоганний смак.
  • Не забувайте про кольори. Якщо хочете додати яскравості, то це має бути тільки один відтінок. Всі інші нейтральні, вони будуть його доповнювати та підкреслювати. Образ отримає додаткові барви, але ви при цьому не будете нагадувати новорічну ялинку.
  • Визначтеся зі стилем. Не варто комбінувати каблучки, які будуть сильно контрастувати одна з одною. Це має бути один напрямок. Увага: навіть якщо ви його обрали, пам’ятайте про кількість.
  • Доречність аксесуарів. Для різних подій вам потрібно мати кілька комбінацій. Якщо збираєтеся на роботу, то віддавайте перевагу каблучкам в стилі мінімалізм чи кежуал. При цьому їх має бути невелика кількість, щоб не порушувати правила дрес-коду. Коли маєте йти на вечірку чи на зустріч з друзями, то асортимент значно розширюється. Тільки не забувайте про гармонію між усіма елементами.

2

Якщо ви будете дотримуватися елементарних порад, то зможете без проблем комбінувати різноманітні каблучки, а «Oniks» якраз порадить кілька новинок. Ваш образ буде бездоганним і вишуканим.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар