Масована атака України: на Кіровоградщині горіли поля

Ілюстративне фото

Сьогодні, 8 липня, росія “вдарила” по Україні  ракетами. Під атакою опинилися Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ.  Окрім пошкодженої інфраструктури й житлових будинків, руйнувань зазнала столична дитяча лікарня «Охматдит». На Кіровоградщині виникла пожежа.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на очільника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича.

Під час ранкової повітряної тривоги сили ЗСУ повідомили про рух ракет в напрямку столиці, Кривого Рогу, Дніпра, Кропивницького, Покровська та інших міст країни.

Після сигналу відбою Андрій Райкович повідомив, що на Кіровоградщині  ніхто не постраждав, однак внаслідок ракетної атаки виникла пожежа на полях Олександрійського району.

“Після масштабної ворожої ракетної атаки на Кіровоградщині постраждалих немає. Пожежу на полях одного з господарств Олександрійського району локалізовано”,- йдеться у повідомленні Андрія Райковича.

Міський голова столиці Кличко станом на 14:33 повідомив про двох загиблих у лікарні «Охматдит», обоє — дорослі. Зокрема, одна лікарка.

У Кривому Розі  внаслідок ракетної атаки загинули щонайменше 10 людей, 47 постраждалих. Дев’ятеро у важкому стані.  У Дніпрі – 12 потерпілих. П’ятеро з них  госпіталізовані. Одна людина – «важка».

У місті Покровськ Донецької області росіяни вдарили по будівлі підприємства. Загинули щонайменше три людини. 

Всього, за попередніми даними, зранку російські військові злочинці випустили по території України 38 ракет різних типів, з яких 30 вдалося знищити силам ППО. 

Нагадаємо, 30 червня росіяни атакували Кіровоградщину балістикою: перші подробиці

Читайте також:вночі 21 червня над Кіровоградщиною збили російські ракети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар